伊麗莎白二世

维基语录,自由的名人名言录
跳到导航 跳到搜索
伊麗莎白二世女王
Commons-logo.svg
维基共享资源中相关的多媒体资源:

伊麗莎白二世Elizabeth II,1926年4月21日-2022年9月8日),全名伊莉莎白·亞歷山德拉·瑪麗·溫莎Elizabeth Alexandra Mary Windsor)女王陛下,是英國及其他15個英联邦王国的國家元首,同時是英格兰教会最高首領。

語錄[编辑]

  • 真正的愛國主義不排斥對於其他人的愛國主義的理解。
    原文:True patriotism doesn't exclude an understanding of the patriotism of others.
  • 我们是温和、务实的人,我们习惯实践多于理论。
  • 當遇見生活中的困難,期許自己當那個為了未來起身奮鬥的人,而不是直接屈服於失敗。
    原文:When life seems hard, the courageous do not lie down and accept defeat; instead, they are all the more determined to struggle for better future.
  • 有些難過和痛苦是言語無法撫平的。悲傷,是我們為愛付出的代價。
    原文:But nothing that can be said can begin to take away the anguish and the pain of these moments. Grief is the price we pay for love.
  • 去建立關係並珍惜,比起厭惡與破壞本就困難許多。
    原文:It has always been easy to hate and destroy. To build and to cherish is much more difficult.

参考文献[编辑]

参见[编辑]