理查德·尼克森

维基语录,自由的名人名言录
跳转至: 导航搜索
Nixon 30-0316a.jpg

理查德·米尔豪斯·尼克松Richard Milhous Nixon,1913年1月9日—1994年4月22日),第36任美国副总统(1953年—1961年)與第37任美国总统(1969年—1974年)。尼克松是唯一以辭職的方式離開總統職位的美國總統。

語錄[编辑]

  • 我們想你們替你們的作為感到驕傲。我們想你們繼續在政府裏效力,如果這是你們的願望。永遠付出你們的最好、不要氣餒、不要小氣。永遠記住,其他人可能會憎恨你,但那些憎恨你的人不會勝利除非你憎恨他們,於是你們毀滅你們自己。
    • 原文:The greatness comes not when things go always good for you, but the greatness comes when you are really tested, when you take some knocks, some disappointments, when sadness comes; because only if you've been in the deepest valley can you ever know how magnificent it is to be on the highest mountain... Always give your best. Never get discouraged. Never be petty. Always remember: Others may hate you. But those who hate you don't win, unless you hate them. And then, you destroy yourself.
    • 出處:尼克遜因水門事件宣告辭職後,於1974年8月9日對白宮職員們的餞行演説中的一部。
Wikipedia-logo.png
维基百科中的相关条目:
Commons-logo.svg
维基共享资源中相关的多媒体资源: